Biomehanika u Rehabilitaciji

Naučite preciznu kineziterapiju za brze i dugoročne rezultate terapije u Vašoj ordinaciji! 

Smart Flossing tečaj Mostar

Dijagnostika pokreta

Ciljana edukacija

Praktična primjena

Znanstveni dokazi

Besplatne konzultacije

Povezivanje tehnika

Što će te naučiti na edukaciji?

Teoretski dio - 20% tečaja

Praktični dio - 80% tečaja

Naučiti ćemo Vas kako riješiti problem znatno brže i dugoročnije

I sami smo bili u situaciji da su nam procjena pokreta određivanje preciznih vježbi bili iznimno komplicirani

Predavač na edukaciji iz Biomehanike u Rehabilitaciji, Magistar kineziologije Marko Drašković pomogao je velikom broju pacijenata u svojoj ordinaciji pomoću primjene ciljane Biomehanike u rehabilitaciji. 

I Vi također možete naučiti tehniku koja će Vam omogućiti da znatno brže i dugoročnije rješavate probleme svojih pacijenata!

Kineziterapeut Marko Drašković

Što će te dobiti na edukaciji?

Tretman ciljanih dijagnoza

Pomoći će te Vašim pacijentima znatno preciznije i dugoročnije.

Kombinacija preciznih tehnika

Objasniti ćemo Vam kako možete koristiti tehnike u kombinaciji s drugim tehnikama kako bi najbrže dobili vrhunski rezultat.

Sigurno izvođenje tehike

Započnite raditi tehniku sigurno i efektivno već sljedeći dan.

Detaljna skripta

Na početku edukacije dobiti će te detaljnu skriptu teoretskog i praktičnog dijela edukacije.

Jednostavno učenje

Nećemo Vam nepotrebno komplicirati već kompliciranu materiju te će te vrlo jednostavno usvojiti komplicirane tehnike.

Opuštena atmosfera

Na našim edukacijama održavamo opuštenu atmosferu u kojoj nijedno pitanje nije “glupo”.

Učenje u sportskoj klinici

Učiti će te od vrhunskog sportskog kineziterapeuta.

Certifikat na Engleskom jeziku

Certifikat koji možete koristiti kao dokaz stručnosti i znanja u cijelom svijetu.

Stalni kontakt s predavačem

Omogućiti će Vam rješenje problema kod Vašeg pacijenta čak i onda kada se niste susreli s tim problemom.

Tko se može prijaviti?

Spremni ste učiti i napredovati? 

Napredak u karijeri u 3 koraka!

1. korak: Prijavite se

Putem e-maila rezervirati ćemo Vam prvo dostupno mjesto te će te biti siguran polaznik edukacije Biomehanike u Rehabilitaciji.

2. korak: Učite s nama

Na edukaciji Biomehanike u Rehabilitaciji naučiti će te kako brzo, precizno i dugoročno tretirati poremećaje lokomotornog sustava pomoću ciljane kineziterapije.

3. korak: Postanite vrhunski terapeut

Po završetku Biomehanike u Rehabilitaciji znati će te rehabilitirati najčešće poremećaje lokomotornog sustava znatno brže, efektivnije i dugoročnije.

Što kažu polaznici naših edukacija?

Physioverse Academy
5.0
Based on 189 reviews
powered by Google
Recovery TouchRecovery Touch
07:22 27 Jun 24
Tečaj je zaista koristan, pružajući mi prekrasno iskustvo u suhom iglanju. Tečaj nudi osnovna znanja i zahvalan sam na uspješnom završetku. Vratit ću se za razinu 2, nadajući se još iznenađenja..
Tài NguyễnTài Nguyễn
23:25 26 Jun 24
Hvala na korisnim saznanjima. Prvi put sam naučio i bio izložen Dry Needlingu, i morao sam biti zaprepašten učinkom koji je donio. Također rado mogu modelirati za vas i iskusiti ovu metodu. Vidimo se na razini 2
luận Venenoluận Veneno
10:42 26 Jun 24
Hvala učitelju Tonyju i Physioverse Academy. Odličan tečaj i metoda. tako da svoj posao obavljamo na odličan način. uz pozitivne povratne informacije naših kupaca. Nadamo se da će akademija i učitelj Tony biti prisutni u Vijetnamu kako bi vodili tečaj LV2 suhe igle kojem se veselimo 🇻🇳❤️🇭🇷
Truong Son PhamTruong Son Pham
06:10 26 Jun 24
To je fantastičan tečaj. Nadamo se da ćemo se ponovno vratiti u Vijetnam čim 2. razina. Hvala svima koji ste podržali tečaj suhe igle.
nhucan Trannhucan Tran
06:03 26 Jun 24
Jako sam sretna što sudjelujem u tečaju suhe igle. Puno mi pomaže u terapeutskom radu. Hvala vam što ste doveli ovaj prekrasan tečaj u moju zemlju.
Lara KinkelaLara Kinkela
14:24 27 May 24
Edukacija i atmosfera su bili odlični isto kao i predavač Damjan i asistentica koji su vrlo stručni, pristupačni i strpljivi. Preporučam edukaciju masaže i Physioverse Academy svakome ko želi unaprijediti svoje znanje.
m mm m
10:38 27 May 24
Svakako preporučam edukaciju na Physioverse Academy.Svaka čast cijeloj ekipi, a posebno Damjanu koji se pokazao kao vrlo profesionalan edukator. Potrudio se prenijeti znanje koje mu definitivno ne nedostaje .dodatne informacije ili nejasnoće nakon edukacije.Hvala vamMarijana M.
KrisKris
20:09 26 May 24
Vrhunska edukacija , prilagođena svima . Klinička masaža objašnjena po dijagnozama . Svaki segment detaljno odrađen . Predavač Damjan vrlo stručan i detaljan . Atmosfera opuštena i ugodna .
Matea KneževićMatea Knežević
19:32 26 May 24
Izrazito korisna edukacija, definitivno vrijedna svake minute moga vremena!Predavač i asistentica jako ljubazni, profesionalni, strpljivi.Preporučam svakome tko se odluči krenuti u svijet masaže, definitivno ova edukacija postavlja dobre temelje, ali opet je jako dobra nadogradnja na postojeće znanje! Čista 10-ka!
Denis VragovićDenis Vragović
16:56 26 May 24
Izvrsna atmosfera na seminaru iz Kliničke i rehabilitacijske masaže koji se održao ovog vikenda te svaka pohvala organizatorima, a ponajviše našem predavaču Damjanu za svo znanje koje nam je prenio.
Emilija HartmanEmilija Hartman
04:42 21 May 24
Prisustvovala sam na dry needling edukaciji. Toni je vrhunski predavač koji detaljno objasni te daje primjere iz prakse koji su iznimno korisni. Hvala Toniu i asistentici Luciji na malo reč savršenoj edukaciji. ☺️
Lucija GečevićLucija Gečević
09:38 20 May 24
Sudjelovala sam na edukaciji Dry needling lvl 1 i oduševljena sam. Toni je odličan predavač koji sve jasno objasni. Ne samo da smo naučili kako aplicirati samu tehniku nego nas je uveo i u dijagnostiku. Toplo preporučam physioverse academy!
Frano DebelićFrano Debelić
18:40 19 May 24
Jako sam zadovoljan načinom predavanja koje je održao predavač Toni.Prije svega istaknuo bih izrazitu kolegijalnost i nesebično prenošenje znanja koje mi se posebno svidjelo.Moja preporuka za Dry Needling edukaciju!
petar oslovarpetar oslovar
18:05 19 May 24
Edukacije iz Cuppinga i Dry needlinga koje vodi Toni su vrhunske, obogaćene teoretskim znanjem i praktičnim iskustvom koje se rijetko susreće. Toni je izuzetno ozbiljan i posvećen predavač, koji s velikom pažnjom pristupa svakom polazniku, osiguravajući da svi u potpunosti razumiju i savladaju predviđeni materijal.
Jelena MilisicJelena Milisic
16:35 19 May 24
Toni je vrhunski predavač, zanimljiva edukacija i preporučam je svima! Svakako se vidimo ponovo.
Stella DikšićStella Dikšić
15:46 19 May 24
Jako sam zadovoljna pristupom i znanjem koje nam je prenio predavač Toni. Toplo preporučam Physioverse Academy za Dry needling edukacije.
urška Verdinekurška Verdinek
15:31 19 May 24
Josip BlaskovicJosip Blaskovic
16:15 16 May 24
Za edukaciju i prijavu sam se odlučio isključivo jer i sam sam sportaš, te kao takav znam koliko je masaža bitna u oporavku ili prevenciji od ozljeda, te koliko nam donosi benefita. Ekipa iz Physioverse Academy-je je stvarno maksimalno bila susretljiva, na riječima i znanju se nisu ustručavali. Pošto sam uzeo individualni pristup najviše sam radio sa fizioterapeutom Damjanom koji mi je puno objasnio od teorije sve do prakse, te mi dao puno praktičnih/korisnih savjeta. Ako ste zainteresirani za edukaciju, toplo preporučujem ekipu iskusnih fizio. iz Physioverse Academy-je .
Ivan BalenIvan Balen
11:06 14 May 24
Edukacija top, predavač kapa dolje. Definitivno sam donio dobru odluku za edukaciju na Physioverse Academy, Cupping. Točno sam od edukacije dobio ono što sam tražio: ozbiljnost, profesionalnost, stručnost, preneseno znanje, detaljno pojašnjenje svakog pokreta te stručan odgovor na svako postavljeno pitanje. Sve pohvale Toniu.
Irena RadićIrena Radić
15:41 12 May 24
Nada StulićNada Stulić
06:57 12 May 24
Jako poučno, zanimljivo, zabavno i opušteno. Na edukaciji vrijeme mi je brzo prošlo u ugodnom okruženju, ekipa je bila odlična. Hvala Toni na prenesenom znanju.
Lidija TrgovecLidija Trgovec
20:56 11 May 24
Sve pohvale za pedagoga i fizioterapeuta Tonija. Stručnost na razini, odlična atmosfera i ugodno okruženje. Preporučam svima!!
Stjepan-Goran DejakStjepan-Goran Dejak
20:29 11 May 24
Profesionalan, ozbiljan, detaljan i dobro pripremljen program edukacije, ugodna i opuštena atmosfera u kojoj se lako usvajaju nove vještine.
Kiki MartinyKiki Martiny
19:48 11 May 24
Edukacija je bila jako zanimljiva uz opuštenu i veselu atmosferu za koju se pobrinuo fizioterapeut Toni. Na sva naša pitanja smo dobili kvalitetan odgovor i objašnjenje. Svaka čast i veliko hvala Toniju. Veselim se budućim edukacijama!
Nikoleta K.Nikoleta K.
19:35 11 May 24
Izvrsna edukatorica, puno znanja i strpljenja!
Vladislav KrizVladislav Kriz
14:48 29 Apr 24
Dry needling stupanj 1🎓 nova znanja kao i potpuno drugačiji pristup kako pacijentu tako i problemu njege. Veliku zahvalu dugujem Luki na fantastičnoj organizaciji i Tonyju kao predavaču koji je legenda i majstor svog zanata, ali tek smo zagrebali po površini, još se puno toga može naučiti Akademija Physioverse
Ivana GajicIvana Gajic
12:00 29 Apr 24
Još uvijek sam pod dojmom! Najbolja edukacija koju sam pohađao do sada. Predivna atmosfera, divni ljudi, Toni i Luka su fenomenalni: precizni, jasni, otvoreni za sva pitanja i pomoć. Stručnjaci.Ovu mladu fizijatricu mnogo su učili! Veselim se svim edukacijama koje slijede. Za svaku preporuku, a posebno doktorima!
Dragan ObradovicDragan Obradovic
11:47 29 Apr 24
Izvrsno obrazovanje s izvrsnim profesionalcem.
Ljupka DjurasicLjupka Djurasic
09:28 29 Apr 24
Obrazovanje je bilo izvrsno! Sjajan predavač! Čisto 🙌!
marin grubicmarin grubic
21:32 28 Apr 24
Jedna od najboljih edukacija, ako ne i najbolja, na kojima sam bio. Toni je odličan predavač koji jako dobro prenosi svoje znanje. Svaka čast izvrsnom Luki. Sve preporuke za ovu edukaciju.
Mihaela LalicMihaela Lalic
15:15 15 Apr 24
Edukacija dry needling level 1 nadmašila je sva moja očekivanja. Toni je izvrstan predavač sa ogromnim znanjem i iskustvom. Tu je da odgovori na sva pitanja i da steknete sigurnost u radu. Atmosfera ugodna uz izvrsnu organizaciju cijelog tecaja. Svaka preporuka i jedva cekam level 2.
Nina KljajicNina Kljajic
09:19 15 Apr 24
Sve pohvale za Physioverse Akademiju i pruženu edukaciju, a najviše za fizioterapeuta Damjana, edukatora koji je jako puno radio na samoj edukaciji tako da je svima sve bilo jasno objašnjeno i prikazano.
Jelena SrdićJelena Srdić
09:03 15 Apr 24
Poslije završene edukacije iz kliničke i rehabilitacijske masaže moram pohvaliti organizaciju i predavača Damjana. Damjan je stvorio ugodnu radnu atmosferu, odgovorio na sva naša pitanja i što je najbitnije svaki pokret je detaljno objasnio i pojedinačno prešao sa svim polaznicima. Sve preporuke!
Dejan DragovicDejan Dragovic
08:22 15 Apr 24
Sve pohvale za organizaciju, posebno hvala Damjanu kao vrhunskom predavaču i edukatoru. Jedno veliko hvala i nadam se ponovnom susretu na nekoj budućoj edukaciji.
dajana maleticdajana maletic
08:13 15 Apr 24
Sve preporukeee, Damjan odličan predavač. Nadam se ponovnom susretu.😊
Marija MisimovicMarija Misimovic
08:08 15 Apr 24
Sve pohvale za edukaciju kliničko-rehabilitacijske masaže u Banja Luci! Damjan je izvrstan pedagog, njegovo iskustvo i znanje uopće nisu upitni. Nesebično je odgovarao na sva pitanja, čak i ona koja nisu bila vezana uz temu obrazovanja. Predavanje je prilagodio svakom pojedincu, pa su ga razumjeli i oni koji nemaju doticaja sa strukom, anatomijom i sl. Radili smo u opuštenoj i vrlo zabavnoj atmosferi, a on je bio na raspolaganju za pomoć i objašnjenje u svakom trenutku edukacije.Summa summarum, preporuka od srca! Sve je bilo izvrsno, od atmosfere, organizacije, praktičnog dijela, do pristupačnosti cijele ekipe! Svakako ću se pridružiti još jednoj edukaciji 😊
Predskolsko VaspitanjePredskolsko Vaspitanje
07:55 15 Apr 24
Prije svega želim da se zahvalim Damjanu na znanju koje je sa nama podjelio, mnogo mi je znacilo. Drago mi je sto sam uscetvovala i bila dio tima, sto sam naucila dosta novih stvari za masazu, njenu izvedbu I pravilnu tehniku.Hvala puno!Slađana
Toni KolendićToni Kolendić
07:37 15 Apr 24
Edukacija je bila vrhunska od samog početka i u potpunosti je ispunila očekivanja. Ekipa odlična, a predavač i kompletna organizacija tečaja na zavidnom nivou stručnosti i posvečenosti. Preporučam svakome tko želi kvalitetno usavršiti svoju tehniku masaže i proširiti svoje znanje!😉
Karla PuljkoKarla Puljko
08:17 19 Mar 24
Dokaz da se i suhoparno gradivo moze lijepo objasniti i pristupiti mu se kroz edukaciju.
Petra JarčovPetra Jarčov
19:09 17 Mar 24
Edukacija iz palpatorne anatomije bila je vrlo informativna i korisna. Preporučujem svima koji ne znaju od kuda krenuti i/ili žele unaprijediti svoje znanje o anatomiji kroz interaktivno učenje.Predavač Toni izuzetno je stručan te je svojim prijateljskim pristupom uspio učiniti 'monotono' gradivo zanimljivim i edukativnim.
Branislav KrsmanovićBranislav Krsmanović
17:51 10 Mar 24
Izvrsna edukacija i stručni mentori, uz sve to odlična atmosfera.
David Martin KukovecDavid Martin Kukovec
15:52 10 Mar 24
Vrlo profesionalna organizacija, sa sjajnim tečajevima.
Marko ŠkipinaMarko Škipina
16:20 25 Feb 24
Edukacija o Smart Flossingu je bila odlična, predavač Marko je spreman, zna o čemu govori, pristupačan, jasno objašnjava i pokazuje što radi. Skripta je jasno napisana sa slikama koje prikazuju objašnjenje u tekstu. Svaka pohvala, svakako ću posjetiti neku buduću edukaciju!💯💪🏻
Niko LasanNiko Lasan
09:48 25 Feb 24
Odličan tečaj iz Kliničke i Rehabilitacijske masaže. Fizioterapeut Damjan Ljubić mi je odlično prenio znanje iz tog područja, te sve detaljno objasnio. Također Toni Marić mi je dao savjete i preporuke za daljni rad u mojoj struci. Sve pohvale. Preporučam
Ivan KajevikjIvan Kajevikj
08:09 19 Feb 24
Najbolji tečaj ikada! Hvala Toni, Physioverse Academy, bilo mi je zadovoljstvo ići i raditi suhu iglu. Preporuka svima
Ana ShumkoskiAna Shumkoski
04:49 19 Feb 24
Čestitke Tonyju (Physioverse Academy) i veliko hvala Makedonskom fizioterapeutskom udruženju (Mfz.mk) za provođenje "Dry Needling Level 1". Iz atmosfere, energije, komunikacije i predavanja uspjeli ste nam objasniti ovu tehniku ​​u do najsitnijih detalja.Ne samo da sam naučio tehniku ​​nego i pristup problemu pacijenta i kako ga riješiti, proširio sam svoje znanje i sada drugačije gledam na problem pacijenta.Nema većeg uspjeha nego kad završiš trening i odmah ga možeš primijeniti. A tebi Tony hvala što nesebično prenosiš znanje, pokazuješ i ponavljaš sve što nam nije bilo jasno. Sretno svim polaznicima i neka nas bude više! Moja ocjena za ovaj tečaj je ČISTA DESETKA!Srdačan pozdrav 🙂
Dragan StojanovikjDragan Stojanovikj
20:22 18 Feb 24
Sve pohvale za Toni, on je vrhunski predavac sa mnogo znanja i iskustva.Jedva cekam level 2.
Veronika AtanasovskaVeronika Atanasovska
20:18 18 Feb 24
Tečaj suhe igle je bio odličan. Tony je doista talentiran učitelj koji se pobrinuo da svi stječemo značajno iskustvo i bio je zaista posvećen podučavanju svih o tehnikama suhog uboda. Preporučila bih svima.🤗
Klaudija SedjekKlaudija Sedjek
04:25 12 Feb 24
Imam iskustva u kliničkoj i rehabilitacijskoj masaži. Hvala Toniju i Damjanu na profesionalnom pristupu i svom znanju koje su nam prenijeli. Svaki klijent kojem danas pomognemo/olakšamo sutra je i Vaš uspjeh.Sve preporuke kao edukatora, a kada se pojave problemi lokomotornog sustava, znam terapeute kojima ću se obratiti s punim povjerenjem.Hvala vam, najbolji ste 💪
Dorian KarasDorian Karas
23:23 11 Feb 24
Sve pohvale za Tonija i Damjana, odličan pristup prema polaznicima i vrhunski odrađena edukacija iz Kliničke i rehabilitacijske masaže. Veliko HVALA na prilici i sigurno se vidimo na nekoj drugoj edukaciji!😃
Bruno PenavaBruno Penava
21:29 11 Feb 24
Toni i Damjan dva vrhunska predavača. Izuzetno stručni , pristupačni, prijateljski nastrojeni i prenose znanje na vrlo jednostavan i zanimljiv način. Sve preporuke
Vedran LomVedran Lom
18:34 11 Feb 24
Vrhunska edukacija iz kliničke i rehabilitacijske masaže. Hvala Damjanu i Toniju na prenesenom znanju. Preporučam svima koji se žele usavršiti iz područja masaže.
Marija RusićMarija Rusić
17:24 11 Feb 24
Anđela VidovićAnđela Vidović
22:11 05 Feb 24
Izvrstan predavač i izvrsna edukacija. Ako želite steći pravo znanje koje možete bez straha primijeniti već prvi dan nakon završene edukacije, preporučam Tonija i njegovu akademiju.
Selmir IbrahimovicSelmir Ibrahimovic
15:55 05 Feb 24
Izvrsna edukacija, izvrsna organizacija i još bolji predavač. Iznimno mi je drago što sam bila dio tima koji je sudjelovao u edukaciji o dryneedlingu.Čestitke organizatoru i Toniju. Vidimo se na drugoj razini.
Ali NazakAli Nazak
17:01 04 Feb 24
Bio sam na treningu za suho iglanje u Sarajevu i bio sam impresioniran dubinom znanja i preciznošću koju je Toni prezentirao tijekom predavanja.Osjećam se vrlo uvježbano i samouvjereno nakon edukacije.Preporučam svima koji žele profesionalno i temeljito naučiti tehnike suhe igle.
Harun ZuhricHarun Zuhric
16:54 04 Feb 24
Izvrsno obrazovanje, profesionalno, zabavno i sustavno. Sve pohvale za predavača i organizatore.
Rada P TaoRada P Tao
07:55 01 Feb 24
Nakon bezbroj edukacija koje sam pohađao, ovo je najbolja, najuspješnija stručna edukacija.Apsolutno profesionalnim pristupom, predanošću i iskorištenošću svake minute fokusirane na stvar.Osjećaj opuštenosti, koji poboljšava savladavanje gradiva.Toni Marić karizmatična osoba,uči svojim vidno širokim ZNANJEMVi izravno od uzroka do posljedice iprimjena terapije konkretno, izravno.Zahvaljujem i veselim se novoj edukaciji na Physioverse Academy
Karlo UdovičićKarlo Udovičić
11:00 29 Jan 24
Odličan cupping tečaj!Organizacija na vrhunskom nivou,sve detaljno i precizno objašnjeno,pohvale predavaču Toniju.Vidimo se uskoro!
Analis GrahovacAnalis Grahovac
20:27 27 Jan 24
Edukacija održana na najvišoj razini, atmosfera odlična. Predavač Toni je bio prvoklasan, na zanimljiv način prenio nam je znanje koje nam je potrebno za provođenje cupping terapije. Svaka čast ekipi.
Tomica KoprekTomica Koprek
19:55 27 Jan 24
Vrhunska edukacija cuppinga, od predavača, do atmosfere i samog načina rada.Definitivno preporuka svima koji su u takvoj djelatnosti!
Luka PustajLuka Pustaj
18:07 27 Jan 24
Tečaj odlično osmišljen i kvalitetno organiziran. Predavač Toni na zanimljiv i stručan način objašnjava i pokazuje sadržaj tečaja te je dostupan za sva pitanja. Preporučam svima koji žele koristit cupping tehniku u svom radu s pacijentima!
Marko BogovićMarko Bogović
17:56 27 Jan 24
Vrhunska edukacija, još bolja atmosfera. Definitivno se vidimo opet!
Nikola BartolovićNikola Bartolović
17:55 27 Jan 24
Edukacija za cupping terapiju u potpunosti je opravdala moja očekivanja! Stekla sam teorijska i praktična znanja potrebna za adekvatno liječenje raznih bolnih stanja! Svaka čast odgajateljici!
Lucia LausicLucia Lausic
17:47 27 Jan 24
Sudjelovala sam u cupping edukaciji i prezadovoljna sam. Toni je odličan predavač i veliki stručnjak. Svima koji su zainteresirani za ovu tehniku preporučam da dođu u Physioverse Academy, sigurno nećete požaliti.
Gabriel UljanićGabriel Uljanić
19:19 17 Jan 24
Edukacija iz dry needlinga odlično je odrađena. Predavač je bio temeljit i savršeno je objasnio svaki dio, razjasnio nejasnoće, uložio veliki trud te sve u svemu jako kvalitetno odradio tečaj. Veselim se sljedećem druženju na dry needling levelu 2!
Martina LukšaMartina Lukša
09:38 17 Jan 24
Odlično koncipirana edukacija uz puno praktičnog dijela u opuštenoj atmosferi. Toni je super predavač, kroz cijelu edukaciju na raspolaganju za sva dodatna pitanja, objašnjenja i demonstracije.
Ilija DjakovIlija Djakov
08:04 17 Jan 24
Izuzetno kvalitetna Dry needling edukacija koju vodi Toni Marić, koji na stručan način prenosi svoje znanje i vještine. Sve preporuke za Physioverse akademiju.
Stefani StojakStefani Stojak
12:32 16 Jan 24
Izvrsna edukacija dry needlinga.Jedan od najznačajnijih aspekata tečaja bio je praktični dio, gdje smo imali priliku primijeniti naučeno znanje pod budnim okom iskusnog mentora Tonija. Svoje sam vještine dry needlinga razvijala kroz pažljivo vođene vježbe i simulacije stvarnih slučajeva, stvarajući čvrstu osnovu za primjenu te tehnike u kliničkom okruženju.Sve informacije bile su jasno prezentirane, a pristup gradivu bio je strukturiran, olakšavajući apsorpciju materijala. Također bih istaknula odličan balans između teoretskog dijela i praktičnih vježbi.Osim toga, materijali koje smo dobili bili su vrlo korisni i resursni, pružajući nam dodatnu podršku i mogućnost ponovnog pregledavanja gradiva nakon tečaja.Tečaj dry needlinga definitivno preporučujem svima koji žele proširiti svoje terapeutske vještine.
Nace KitekNace Kitek
17:32 15 Jan 24
Bilo je izvrsno
Tin BuzanicTin Buzanic
09:00 15 Jan 24
Dry needling lvl1. Odlična edukacija s vrlo jasnim uputama, konkretnim, praktičnim savjetima uz ugodnu atmosferu i super edukatora
Patrik DebeljakPatrik Debeljak
21:27 14 Jan 24
Dry needling edukacija je odlična, Toni je vrhunski predavač, odlično objasni i pokaže te je atmosfera prijateljska.Preporuka za sve koji žele unaprijediti svoje znanje na pristupačan i zanimljiv način
Petra BobekPetra Bobek
20:31 14 Jan 24
Sve pohvale dajem Toniju za tečaj Dry Needlinga. Konkretno i precizno objašnjen svaki dio tehnike.Veselim se svakoj sljedećoj edukaciji pod vašim vodstvom.
Sanja LazićSanja Lazić
18:55 14 Jan 24
Jako sam zadovoljan treningom. Nadmašila je moja očekivanja. Predan i stručan predavač. Moram nastaviti školovanje u "Physioverse".
Ana PotrebićAna Potrebić
18:30 03 Dec 23
Pohađala sam edukaciju iz Palpatorne anatomije i dijagnostike - Modul 1, kojom sam jako zadovoljna. Prije svega bih pohvalio Tonija kao vrsnog stručnjaka i izvrsnog predavača koji, unatoč svom velikom znanju i iskustvu, ostavlja dojam jednostavnog i pristupačnog kolege i sjajne osobe. Znanja koja se stječu na edukaciji su ona koja se inače ne prenose kroz edukaciju na ovako sadržajan i povezan način, a također je i predavač Toni rado s nama podijelio mnoga svoja praktična iskustva u radu s pacijentima.Edukacija je održana dva dana i bila je dobro osmišljena jer smo imali dovoljno vremena za kvalitetnu obradu teorijskog i praktičnog dijela te ponavljanje. Iako smo stekli puno znanja, edukacija nije bila prezahtjevna, a zbog dinamičnosti predavanja bilo je lako zadržati koncentraciju i dobro pratiti sadržaj.Svakako bih je preporučila nekome tko nije siguran bi li se trebao prijaviti na ovu edukaciju jer je izvrsna baza za sve ostale edukacije i kvalitetan rad.
Mateja GajskiMateja Gajski
17:50 21 Nov 23
Za svoj prvi tečaj odabrala sam Smart Flossing nakon kojega sam naučila sve o zamatanju zglobova i mišića floss trakom. Unatoč manjku prakse, predavač Marko mi je detaljno i stručno objasnio gdje trebam raditi palpaciju i potrudio se da s tečaja odem sa novom vještinom koju ću se potruditi usavršiti svojim radom. Predavači imaju puno znanja što se vidi u njihovom pristupu i nadam se da se vidimo na nekoj drugoj edukaciji:)
Antonio KorajacAntonio Korajac
21:22 19 Nov 23
Super edukacija Flossinga i top voditelji.
Ana VeselčićAna Veselčić
07:17 19 Nov 23
Sudjelovanje na individualnom cupping tečaju je za svaku pohvalu. Cupping je puno više nego što sam očekivala zbog čega je zaslužan Toni. Toni je iznimno stručan, direktan, jednostavan, pun znanja zbog čega je lagano učiti od njega. Osim toga, izuzetno je opušten i zabavan pa je tečaj prošao jako brzo bez stresa. Preporučujem!
Luka DominkovićLuka Dominković
13:14 15 Oct 23
Physioverse Academy cupping edukacija vrlo je korisna za početak stručnog usavršavanja. Toni je odličan predavač s vrlo jasnim i preciznim informacijama te uputama o korištenju cuppinga kod različitih problema muskulature lokomotornog sustava.
Anton ZankoAnton Zanko
08:26 15 Oct 23
Toni je brutalan predavač, odlično prenosi znanje i djeli vlastita iskustva a možda i najvažnije ne štedi podjeliti znanje sa polaznicima. Atmosfera odlična i pravi je užitak bio polagati tečaj u takvom okruženju. Sve pohvale i vidimo se opet!
Mislav NovotaMislav Novota
08:01 15 Oct 23
Sudjelovao sam na cupping edukaciji te sam i više nego zadovoljan. Toni je vrhunski stručnjak koji je uvijek spreman pomoći te je i odličan predavač. Preporučam svima koji žele svladati ovu tehniku da dođu u physioverse Academy. Definitivno ću ići na još neku od njihovih edukacija.
Bernard NovticBernard Novtic
17:23 14 Oct 23
Sudjelovala sam na Cupping edukaciji, Toni je izvrstan predavač koji se trudi da atmosfera bude ugodna i da se svi opuste tijekom edukacije. Sve informacije su jednostavno i smisleno formulirane i za sve postoji objašnjenje. Moja prva edukacija na Physioverse Academy, definitivno sam zadovoljna i oduševljena. Veselim se budućim edukacijama.
Emina HrusticEmina Hrustic
11:08 09 Oct 23
Veliko hvala najboljem predavaču Toniju na prenesenom znanju i odličnoj edukaciji za suhu iglu 1 stupanj.Sve preporuke ostalim kolegama za edukaciju!Vidimo se na razini 2.
Luka TomicLuka Tomic
08:01 09 Oct 23
Što reći, najjači sam profesor i pedagog. Dosta naučeno i usavršeno. Svima preporučam Tonijevo školovanje i kao mentora. Bravo, bilo nam je lijepo na edukaciji i nezaboravno iskustvo. Razina 2 za suho iglanje dolazi uskoro i pripremite tim 🙌Pratite nas 🤘
Marija KatovićMarija Katović
07:27 09 Oct 23
Izvrsno obrazovanje! Toni je izvrstan predavač koji nesebično prenosi svoje znanje studentima. Svaka ti čast i svaka čast. Vidimo se na razini 2😁🤓
Aldin ĆorićAldin Ćorić
21:35 08 Oct 23
Izvrstan predavač, jedna od najboljih edukacija na kojima sam bio. Vidimo se na razini 2.
Danijela DragićDanijela Dragić
20:47 08 Oct 23
Jako zanimljiva i poučna edukacija.Sve pohvale za predavača Tonija koji je na zanimljiv i kvalitetan način prenio svoje znanje tehnike dry needling level 1.Super preporuke za edukaciju, veselim se sljedećim edukacijama.
Andrina TomaAndrina Toma
14:13 03 Oct 23
Vrhunski koncipirana edukacija!Toni ima vrlo zanimljiv pristup, odličan je predavač te je vrlo ugodno surađivati s njim.Preporuke svima koji se žele educirati i unaprjeđivati svoje znanje.
Anđelka TadićAnđelka Tadić
14:47 27 Sep 23
Toni je vrhunski edukator, strpljiv i vrlo specifičan. Sama edukacija sjajno je koncipirana uz puno primjera iz prakse , a ne samo primjeri iz znanstvenih radova. Preporuka za sve zaljubljenike u dry needling.
Kristijan RanogajecKristijan Ranogajec
11:55 18 Sep 23
Veoma ugodna atmosfera, stručno i profesionalno koncipirana edukacija.Svaka pohvala Toniju i njegovom timu.
iva suceviciva sucevic
19:06 17 Sep 23
Pohvale na vrhunskoj edukaciji. Sve preporuke.
Aldin TiganjAldin Tiganj
15:20 17 Sep 23
Marija HorvatMarija Horvat
14:49 31 Aug 23
Oduševila me individualna edukacija iz cupping terapije. Brz dogovor oko termina, stručno, profesionalno, a ujedno i opušteno i zabavno. Toni je odličan predavač i mentor, stoga moje preporuke svima!
Zagreb MuaythaiZagreb Muaythai
22:26 04 Jul 23
Vrhunski stručnjak, preporuke.
Lorena CokolLorena Cokol
14:06 01 Jul 23
Izvrsna edukacija Dry needlinga. Toni je stručan i predan, pružajući jasna objašnjenja i korisne primjere iz prakse. Sve preporuke!
Paula ČotićPaula Čotić
16:56 29 Jun 23
Tečaj dry needlinga, prije svega jako lijepo iskustvo i nasmijana ekipa, za Tonija samo rijeci hvale, on je fizioterapeut koji na svojoj edukaciji osim studenata, kolega fizioterapeuta, kineziterapeuta ima i doktore neurologije, mislim da to govori dovoljno koliko on znanja ima, a to znanje jako dobro prenosi na ostale. Iako je needling intenzivna metoda, nakon njega je mozemo raditi bez straha.:)
Marija IvicaMarija Ivica
16:05 26 Jun 23
Kvalitetno organiziran tečaj, konkretne i jasne informacije praćene praktičnim vježbama. Preporuka!
Odličan tečaj Dry needlinga: anatomija bez premca, dobra demonstracija, odličan međusobni trening i simulacija realnih uvjeta, svi materijali priloženi, a Toni izvrstan u svakom pogledu! Svakako za preporučiti!!!
Dorian Ivan ŠloparDorian Ivan Šlopar
14:14 25 Jun 23
Bio sam na edukaciji dry needling-a lv1.Toni je super mentor, opušten i komunikativan, jako stručan i sa jako velikim znanjem o tehnici.Sve preporuke za Tonia i edukaciju !!
Katarina PavičićKatarina Pavičić
13:50 25 Jun 23
Odlična edukacija iz Dry needling 1. Sve pohvale za održanu edukaciju. Zaista sam sretna dobivenim znanjem i motivirana za daljnje usavršavanje. 😁
Šime GulanŠime Gulan
21:02 06 Jun 23
Nedavno sam sudjelovao na Cupping edukaciji, organiziranu od strane Physioverse Academy-a. Izuzetno kvalitetna i sveobuhvatna edukacija održana od strane kolege Tonija Marića. Toni je jako kvalitetan i educiran fizioterapeut koji nesebično prenosi svoje znanje i vještine na ostale kolege, ali također zna napraviti jako opuštenu i ugodnu atmosferu u kojoj je zadovoljstvo raditi. S obzirom na doživljeno iskustvo preporučam svim mladim fizioterapeutima, a i kolegama drugih zdravstvenih struka da svoje znanje nadograđuju edukacijama koje nudi Physioverse Academy.
IvonaIvona
12:53 06 Jun 23
Oduševljena sam edukacijom iz cuppinga. Edukacija je trajala jedan dan, što zna biti naporno (previše informacija u kratkom vremenu), ali na ovoj edukaciji nije bilo tako. Edukacija je koncipirana da ima više prakse nego teorije. Toni je teoriju predavao kratko i jasno. Teoriju je povezivao s primjerima iz prakse. Praktični dio je odlično prikazao, tj. Pokazivao je po segmentima i dijagnozama. Ovo mi nije prva edukacija iz fizioterapije, ali ju mogu istaknuti kao najbolju. Toni je odličan predavač. Veselim se idućim edukacijama. Svaka čast Toni
David KekićDavid Kekić
18:04 05 Jun 23
Physioverse preporučam svima koji žele unaprijediti svoje znanje i vještinu.Toni je daleko najbolji predavač kojega sam imao priliku slusati.Uz opuštenu atmosferu, veliki spektar znanja i jako dobro poznavanje struke Toni ima jako jedinstven i karizmatican pristup svakom polazniku i odlican nacin prenosenja znanja. Tako da do kraja edukacije mozete odmah krenuti na posaoKapa do poda i nastavi tako dalje.
Matej MihaljevićMatej Mihaljević
23:38 04 Jun 23
Bio sam kod Tonija na cupping edukaciji! Odličan predavač, odgovara na sva pitanja, posveti se svakome i uvijek pregleda svakoga kako radi.Preporučavam svima!
Luksa TomicLuksa Tomic
21:24 04 Jun 23
Po prvi put u životu sam prisustvovao ovakvoj vrsti edukacije i mogu samo reći pozitivne stvari o Physioverse Academyu.Naravno edukacija ne bi bila tako izvrsna bez kolege Tonija koji je pun iskustva i znanja (pogotovo za tako mladog fizioterapeuta) koje jako rado prenosi na sve svoje kolege, te je i nakon edukacije ostao u kontaktu sa svima i na raspolaganju je za bilo kakva pitanja.Radujem se ponovnom sudjelovanju na ostalim edukacijama koje Physioverse Academy nudi.
Marko KolarMarko Kolar
10:03 07 May 23
Sve preporuke, od Marka kao predavača koji ima strpljenja bez imalo žurbe posvetiti se svakom polazniku. Dok pak Tonia kao nekog tko aktivno sudjeluje u edukaciji i uz brdo primjera daje pregršt savjeta za bilo koju situaciju koju ste stavili pred istog.
Doris P (PDoris)Doris P (PDoris)
14:29 11 Dec 22
Tople preporuke za Pshysioverse AcademyToni je vrhunski stručnjak a prije svega sa svojim vrhunskim znanjem anatomije i problematike prenosi na polaznike odlično znanje potkovano višegodišnjim iskustvom 🙂 ..Za svoju prvu edukaciju sam pogodila iz prve al definitivno neće bit i zadnja ! 😇
Jan ŠumandlJan Šumandl
18:30 26 Nov 22
Ovo mi je zasad prva edukacija kod Tonija i mogu reći da sam oduševljen.Jako dobar pristup temi općenito, puno praktičnoga rada i posvećenost polaznicima edukacije. Toni je vrhunski stručnjak koji nam je sve jako dobro objasnio i jako sam zadovoljan što sam uspio naučiti novu tehniku koju mogu početi primjenjivati odmah.Hvala organizatoru na svemu i nadam se da će još biti kvalitetnih edukacija!
Nicol KatalinicNicol Katalinic
09:56 07 Nov 22
Edukacija je bila odlična. Toni je super edukator, prenosi svoje znanje i iskustvo na profesionalan, a shvatljiv način.Preporuka svim fizioterapeutima.
Ivan ŠafarIvan Šafar
15:12 01 Nov 22
Edukacija jako dobra, Toni kao mentor super opušten lik, lako ga shvatiš sve šta objašnjava i jako praktično pokazuje i prenosi znanje. Atmosfera je također bila super opuštena, preporučujem kolegama tko je zainteresiran ovdje će mu biti odlično.
Iva MarkacIva Markac
17:55 31 Oct 22
Svakako preporučam tečaj Dry Needling-a.Toni je odradio edukaciju bez puno teorijskog filozofiranja i na jednostavan i učinkovit način prenio svoje znanje i iskustvo na nas polaznike.
Petra Hajnić GnjidićPetra Hajnić Gnjidić
17:02 31 Oct 22
Toni je vrlo stručan edukator i sve objasni na vrlo shvatljiv način. Svaka preporuka za one koji razmišljaju o nekoj od edukcija!
Lucija GnjidicLucija Gnjidic
18:13 30 Oct 22
Jako se veselim akademiji i novim edukacijama koje će se održavati. Sigurna sam da nas čeka nešto novo i drugačije od svih kao i uvijek! Predavači prvoklasni, pristup i način objašnjavanja savršen, jer vrlo zahtjevnu temu ispredaju na jako jednostavan i razumljiv način!
js_loader

Zašto se educirati baš s nama?

Physioverse Academy

 • Ciljani obrasci pokreta
 • Tretman ciljanih dijagnoza
 • Stalni kontakt s predavačem
 • Detaljna skripta
 • Jednostavna objašnjenja
 • Kombinacija raznih tehnika

Ostale organizacije

 • Generički obrasci pokreta
 • Učenje tehnike bez dijagnostike
 • Nedostupnost predavača
 • Mala ili nepostojeća skripta
 • Komplicirano predavanje
 • Nepovezivanje tehnika

besplatan vodič 

Kako postati vrhunski rehabilitacijski stručnjak?

(+ besplatan pristup online tečaju iz Anatomije koji predaje profesorica s Harvarda)

Naučite kojim točno redoslijedom trebate poduzimati korake kako bi što prije postali rehabilitacijski stručnjak kakav ste oduvijek željeli biti!

Gdje šaljemo Vaš BESPLATAN vodič?

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.

Rezervirajte vaš termin

*Svaki naš pregled i tretman je potrebno uplatiti unaprijed na račun od firme ili gotovinom na prethodnom tretmanu