Ad Sacrum logo

bacc. fizioterapije Toni Marić

Sportski i ortopedski fizioterapeut sa dugim nizom godina iskustva u fizikalnoj terapiji i rehabilitaciji

ukratko o

Ad Sacrumu

Fizioterapeut

od 2013. godine radimo sa vrhunskim sportašima te ortopedskim pacijentima

MMA suradnja

dugi niz godina smo u stručnoj suradnji sa profesionalnim sportašima, posebno sa MMA borcima koje pratimo na svim turnirima i borbama

Y strap manipulacija
Na temelju 256 recenzija
antun glasnović
antun glasnović
28/01/2023
Hvala Toni. Ukratko, Dry needling tretman u rukama ovog čovjeka radi čuda.Problemi vratnog i lumbalnog dijela kralježnice riješeni u svega nekoliko tretmana.Sve preporuke za stručnost i profesionalnost.
Maestro Card
Maestro Card
23/01/2023
Na Tonija sam naletio na instagramu, kada sam vidio sto radi nakon mnogo posjeta razno raznim liječnicima na hitnoj, privatnim ambulantama i doktora koji su mi rekli da mi je jedino rijesenje operacija jer imam problema s kralježnicom, odlučio sam se otici na tretman Cuppinga i needlinga koje mi je sam preporučio i mogu samo reci KAPA DOLJE I MOJ NAKLON DO PODA. U međuvremenu sam slomio rebro ali unatoč slomljenom Rebru otišao sam na tretman koji je Toni odradio bezprijekorno. Jos jednom hvala.!
Irene Matlinger
Irene Matlinger
20/01/2023
Toni is a great therapist! I came to see him after 3 years of living in pain. I had a biceps inflammation as I did Crossfit for years. Been to various rehabs and therapies: magnetic, manual, massage, kinesio, Asian needles and painkiller injections. Nothing helped. It took 6 sessions with Toni to cure this pain and fix other problems as well. Highly recommended. Very professional service.
Marina Stanic
Marina Stanic
19/01/2023
Znanje, stručnost, individualni pristup rješavanju problema i terapijski angažman sa ciljem uspješnog savladavanja tegoba. Apsolutna preporuka!!!
Adela Bošnjak
Adela Bošnjak
19/01/2023
Došla sam sa bolovima u donjem dijelu kralježnice , nakon samo dva tretmana dry needlinga bolova više nema. Prezadovoljna sam , preporučujem Hvala Toni
Zvonimir
Zvonimir
18/01/2023
Sve pohvale Toniju,poslije prvog tretmana bol je nestala👍
Nataša Mirić
Nataša Mirić
18/01/2023
Toni je izuzetno pristupačna,komunikativna i ugodna osoba, a prije svega jedan veliki profesionalac. Dugo vremena me je mučila išijalgija koja mi je stvarala probadajuću i konstantnu bol u donjem dijelu leđa i pritisak u preponi. Kroz 3 tretmana dry needlinga naravno uz vježbe moja leđa se izvrsno oporavljaju iz dana u dan,a bolova gotovo vise nema. Samo slušajte Tonijeve upute i savjete i riješiti ćete se svih tegoba, doslovno ćete se preporoditi. Svaka preporuka!
Lorena Pintar
Lorena Pintar
16/01/2023
Sportaš sam i kod gospodina Tonia sam dosla sa bolovima u donjem dijelu leđa. S tehnikom dry needeling mi je u 2 termina uspio rjesiti vecinu problema. Razlika je ogromna. Jako komunikativna i pozitivna, pristupacna osoba koja zna svoj posao.
Ivana Kovač
Ivana Kovač
16/12/2022
Vrlo profesionalno , u 2 tretmana leđa kao nova, sve pohvale

Iskusni fizoterapeut i njegova kratka biografija

Bacc. fizioterapije – Toni Marić

Obrazovanje:
Naš glavni fizioterapeut započinje svoj put 2013. godine upisom zdrastvenog studija fizioterapije na veleučilištu “Lavoslav Ružićka” u Vukovaru. 

Već kroz samo upoznavanje sa strukom kroz predmete anatomije i kineziologije na prvoj godini fakulteta zaljubljuje se u kako bi on rekao poziv fizioterapije. 

Na drugoj godini fakulteta nakon završenog kolegija koji je uključivao medicinsku masažu započinje s velikim brojem medicinskih i sportskih masaža usmjerenih prema sportašima i ortopedskim pacijentima. 

Do kraja fakulteta u potpunosti se usmjerava u ortopedskom i sportskom smjeru za koji pokazuje visoki interes. 

Radno iskustvo:
Nedugo nakon završetka fakulteta Toni započinje stažirati u Kliničkom bolničkom centru Osijek gdje obavlja poslove višeg fizioterapeuta na odjelima pulmologije, kardiologije, neurologije, ortopedije, intenzivne njege te fizikalne rehabilitacije. 

Nakon odrađenog staža odlučuje se za odlazak u Zagreb što mu se kroz neko vrijeme pokazuje kao “pravi pogodak”. Započinje raditi u ustanovi za zdrastvenu njegu i fizikalnu terapiju “Sanatorij Ćorluka” gdje obavlja poslove višeg fizioterapeuta u kućnoj fizikalnoj terapiji i u staračkom domu. 

U međuvremenu završava brojne edukacije s naglaskom na edukacije iz kiropraktike, dry needlinga, cuppinga, kinesiotapinga i miofascijalne relaksacije. 

U Rujnu 2020. konačno se odlučuje za ono što je i na samom početku bio cilj a to je otvoriti svoj obrt za fizikalnu terapiju te pomagati kako ortopedskim i traumatološkim pacijentima tako i brojnim vrhunskim sportašima. 

Kroz period od 2 godine Ad Sacrum postaje prema Google recenzijama najbolje ocijenjena ordinacija za fizikalnu terapiju u Hrvatskoj. Sklapaju se suradnje sa vrhunskim sportašima te ih se prati na velikom broju natjecanja. 

Toni također izrađuje prvu dry needling skriptu na Hrvatskom jeziku i educira veliki broj fizioterapeuta diljem bivše Jugoslavije i Balkana. 

Nakon što se edukacija iz Dry needling-a pokazala i više nego uspješna i veliki interes je stvoren za istu Toni, pokreće edukaciju iz Cupping terapije koja ima jednako veliki interes. 

2022. godine Toni pokreće Physioverse Academy, firmu za edukacije i tečajeve za fizioterapeute i ostale medicinske stručnjake čiji je cilj unaprijediti znanje i kompetitivnost fizioterapeuta iz cijele Europe. 

2023. godine Physioverse Academy počinje uvoditi nove edukacije u sklopu kojih predaju najveći svjetski stručnjaci iz svojih domena. 

Fizoterapeut Toni
+ 0
broj klijenata
+ 0
broj terapija
0
godina iskustva
0 +
stručnih edukacija
+ 0
broj klijenata
+ 0
broj terapija
0
godina iskustva
0
stručnih edukacija
Atletičar Antonio Đurčević

Zašto?

Iz razloga što jako dugo zapostavljate svoje tijelo i ne želite mu pomoći. Vrijeme je da si napravite uslugu.

Dry needling i cupping

Za koga?

Za sve vas sa mišićno-koštanim problemima i svim ostalim problemima u sferi fizikalne terapije i medicine.

Kada?

Sada jer ste dovoljno dugo čekali.

Rezervirajte svoj termin pozivom na 0915025407 ili klikom na gumb rezerviraj termin

Vaša se pretplata nije potvrđena. Molim vas pokušajte ponovno.
Vaša prijava je uspješna!

E-mail lista

Prijavite se na našu e-mail listu i budite u toku sa najnovijim informacijama i savjetima iz fizikalne terapije i medicine.

partneri