Ad Sacrum logo

bacc. fizioterapije Toni Marić

Sportski i ortopedski fizioterapeut sa dugim nizom godina iskustva u fizikalnoj terapiji i rehabilitaciji

ukratko o

Ad Sacrumu

Fizioterapeut

od 2013. godine radimo sa vrhunskim sportašima te ortopedskim pacijentima

MMA suradnja

dugi niz godina smo u stručnoj suradnji sa profesionalnim sportašima, posebno sa MMA borcima koje pratimo na svim turnirima i borbama

Iskusni fizoterapeut i njegova kratka biografija

Bacc. fizioterapije – Toni Marić

Obrazovanje:
Naš glavni fizioterapeut započinje svoj put 2013. godine upisom zdrastvenog studija fizioterapije na veleučilištu “Lavoslav Ružićka” u Vukovaru.
Već kroz samo upoznavanje sa strukom kroz predmete anatomije i kineziologije na prvoj godini fakulteta zaljubljuje se u kako bi on rekao poziv fizioterapije. Na drugoj godini fakulteta nakon završenog kolegija koji je uključivao medicinsku masažu započinje sa velikim brojem medicinskih i sportskih masaža usmjerenih prema sportašima i ortopedskim pacijentima. Do kraja fakulteta u potpunosti se usmjerava u ortopedskom i sportskom smjeru za koji izražava izraziti interes. 

Radno iskustvo:
Nedugo nakon završetka fakulteta Toni započinje stažirati u Kliničkom bolničkom centru Osijek gdje obavlja poslove višeg fizioterapeuta na odjelima pulmologije, kardiologije, neurologije, ortopedije, intenzivne njege te fizikalne rehabilitacije. Nakon odrađenog staža odlučuje se za odlazak u Zagreb što mu se kroz neko vrijeme pokazuje kao pravi pogodak. Započinje raditi u ustanovi za zdrastvenu njegu i fizikalnu terapiju “Sanatorij Ćorluka” gdje obavlja poslove višeg fizioterapeuta u kućnoj fizikalnoj terapiji i u staračkom domu. U međuvremenu završava brojne edukacije s naglaskom na edukacije iz kiropraktike, dry needlinga, cuppinga, kinesiotapinga i miofascijalne relaksacije. U Rujnu 2020. konačno se odlučuje za ono što je i na samom početku bio cilj a to je otvoriti svoj obrt za fizikalnu terapiju te pomagati kako ortopedskim i traumatološkim pacijentima tako i odrađivati brojne suradnje sa vrhunskim sportašima. Kroz period od 2 godine Ad Sacrum postaje prema Google recenzijama najbolje ocijenjena ordinacija za fizikalnu terapiju u Hrvatskoj. Sklapaju se suradnje sa vrhunskim sportašima te ih se prati na velikom broju natjecanja. Toni također izrađuje prvu dry needling skriptu na Hrvatskom jeziku i educira veliki broj fizioterapeuta diljem bivše Jugoslavije i Balkana.

Fizikalna terapija MMA borca
+ 0
broj klijenata
+ 0
broj terapija
0
godina iskustva
0 +
stručnih edukacija
+ 0
broj klijenata
+ 0
broj terapija
0
godina iskustva
0
stručnih edukacija
Y strap manipulacija
Na temelju 204 recenzija.
Matej Mestrovic
Matej Mestrovic
16/09/2022
Potvrđen
Problemi s lumbalnim dijelom leda, rijeseni kroz par tretmana. Svaka preporuka.
Marijo Antunović
Marijo Antunović
13/09/2022
Potvrđen
Kod Tonija sam bio na 4 tretmana,mogu samo reći da bolova više nemam
Gojko Mavrinac
Gojko Mavrinac
25/08/2022
Potvrđen
Instagram je odradio odlicnu preporuku, u dva tretmana tegobe kao sto su u ukocenost u ramenima i smanjena pokretljivost vrata su gotovo skroz nestale. Uz to, ne i manje vazno, Toni je profesionalac, iznimno zanimljiv sugovornik i osoba s nevjerojatnom energijom!
Petar Levak
Petar Levak
25/08/2022
Potvrđen
Nakon raznih terapija, napokon sam na preporuku kolege, dosao do Ad Sacruma. Vec nakon prve terapije znacajno poboljsanje stanja za koje je prognoza lijecnika i drugih terapeuta bila dosta losa. Iz dana u dan sam sve bolje i uskoro se vracam starom zivotu i sportu uz malo vise opreza. I nije ni najmanji problem vozit se iz drugog grada na terapiju. A i Toni je zanimljiv lik, tako da su terapije opustene 😉
Petar Čivić
Petar Čivić
23/08/2022
Potvrđen
Bolovi u području vratne i lumbalne kralježnice,bolovi i upala u ramenu. Sredili smo terapijom dry needling-a. Profesionalno i uspiješno odrađena terapija. Sve pohvale 😀
Mislav Lulić
Mislav Lulić
08/08/2022
Potvrđen
Sve pohvale za majstora svog zanata!
Bojan Bobic
Bojan Bobic
05/08/2022
Potvrđen
Imao sam bolove u donjem dijelu leđa i jako smanjenu pokretljivost. Nakon tri tretmana bolovi su nestali i mogu se sasvim normalno saginjati i kretati. Za svaku preporuku, hvala g. Toni.
Atletičar Antonio Đurčević

Zašto?

Iz razloga što jako dugo zapostavljate svoje tijelo i ne želite mu pomoći. Vrijeme je da si napravite uslugu.

Dry needling i cupping

Za koga?

Za sve vas sa mišićno-koštanim problemima i svim ostalim problemima u sferi fizikalne terapije i medicine.

Kada?

Sada jer ste dovoljno dugo čekali.

Rezervirajte svoj termin pozivom na 0915025407 ili klikom na gumb rezerviraj termin

partneri