bacc. fizioterapije Toni Marić

Sportski i ortopedski fizioterapeut sa nizom godina iskustva u fizikalnoj terapiji i rehabilitaciji

ukratko o

Ad Sacrumu

Fizioterapeut

od 2013 u ovoj profesiji, ortopedsko i sportsko usmjerenje terapije

MMA suradnja

dugi niz godina sam u stručnoj suradnji sa profesionalnim sportašima, posebno sa MMA borcima koje pratim na svim turnirima i borbama

Iskusni fizoterapeut i njegova kratka biografija

Bacc. fizioterapije – Toni Marić
Naš glavni fizioterapeut započinje svoj put 2013. godine upisom zdrastvenog studija fizioterapije na veleučilištu “Lavoslav Ružićka” u Vukovaru.
Već kroz samo upoznavanje sa strukom kroz predmete anatomije i kineziologije na prvoj godini fakulteta zaljubljuje se u kako bi on rekao poziv fizioterapije. Na drugoj godini fakulteta nakon završenog kolegija koji je uključivao medicinsku masažu započinje sa velikim brojem medicinskih i sportskih masaža usmjerenih prema sportašima i ortopedskim pacijentima. Do kraja fakulteta u potpunosti se usmjeruje u ortopedskom i sportskom smjeru za koji izražava izraziti interes.
Nedugo nakon završetka fakulteta započinje stažiranje u Kliničkom bolničkom centru Osijek gdje obavlja poslove višeg fizioterapeuta na odjelima pulmologije, kardiologije, neurologije, ortopedije, intenzivne njege te fizikalne rehabilitacije. Nakon odrađenog staža odlučuje se za odlazak u Zagreb što mu se kroz neko vrijeme pokazuje kao pravi pogodak. Započinje raditi u ustanovi za zdrastvenu njegu i fizikalnu terapiju “Sanatorij Ćorluka” gdje obavlja poslove višeg fizioterapeuta u kućnoj fizikalnoj terapiji i u staračkom domu. U međuvremenu završava brojne edukacije s naglaskom na edukacije iz kiropraktike, dry needlinga, cuppinga, kinesiotapinga i miofascijalne relaksacije. U Rujnu 2020. konačno se odlučuje za ono što je i na samom početku bio cilj a to je otvoriti svoj obrt za fizikalnu terapiju te pomagati kako ortopedskim i traumatološkim pacijentima tako i odrađivati brojne suradnje sa vrhunskim sportašima.

+ 0
broj klijenata
+ 0
broj terapija
0
godina iskustva
0
stručnih edukacija
+ 0
broj klijenata
+ 0
broj terapija
0
godina iskustva
0
stručnih edukacija

Da… Činimo čuda vašem tijelu

Zašto?

Iz razloga što jako dugo zapostavljate svoje tijelo i ne želite mu pomoći. Vrijeme je da si napravite uslugu.

Za koga?

Za sve vas sa mišićno-koštanim problemima i svim ostalim problemima u sferi fizikalne terapije i medicine.

Kada?

Sada jer ste dovoljno dugo čekali.

Rezervirajte svoj termin pozivom na 0915025407 ili klikom na gumb rezerviraj termin

Rezervirajte vaš termin

*Svaki naš paket i tretman uključuje sve naše usluge unutar rezerviranog termina.

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.