Postanite ekspert palpatorne dijagnostike

Naučite točno prepoznati probleme lokomotornog sustava pomoću ciljanog znanja funkcionalne anatomije i pokreta.

Fizioterapeut Toni potpisivanje

4 modula

119 mišića

5 certifikata

Fakultetsko znanje

Detaljna dijagnostika

Rješenje problema

Kako prepoznati problem kod pacijenta?

Velika većina rehabilitacijskih stručnjaka nažalost na fakultetu nisu dobili adekvatno znanje za kvalitetnu dijagnostiku problema. Ako Vam navedena pitanja zvuče poznato niste sami

Naučite prepoznati problem brže i preciznije!

Razumijemo Vašu frustraciju s obrazovnim sustavom i nedostatkom ciljanih i praktičnih informacija u vezi anatomije i dijagnostike. 

Glavni predavač na edukaciji Palpatorne Anatomije i Dijagnostike Toni Marić bio je u istoj poziciji prilikom završetka fakulteta i na početku svoje karijere. Kroz ciljanih 40+ tečajeva diljem svijeta samostalno se obrazovao kako bi usavršio znanje anatomije, dijagnostike i terapijskih procedura te posljedično postao najbolje ocijenjeni fizioterapeut u Hrvatskoj sa preko 300 recenzija i ocjenom 5.0. 

I Vi uz njegovo vodstvo možete postati vrhunski stručnjak anatomije i dijagnostike te privući znatno više pacijenata u Vašu ordinaciju! 

Fizioterapeut Toni Physioverse Academy

Akademija Palpatorne Anatomije

Physioverse Academy

Modul 1 - Trup i kralježnica

Physioverse Academy

Modul 2 - Gornji ekstremiteti

Physioverse Academy

Modul 3 - Donji ekstremiteti

Physioverse Academy

Modul 4 - Glava i vrat

Prilikom prijave za sva 4 modula odjednom, nudimo Vam poseban popust od čak 500 eura!

Što će te dobiti na Palpatornoj Anatomiji i Dijagnostici?

Najkompletnije znanje anatomije

Usavršiti će te prethodno postojeće znanje anatomije i dovesti ga na najvišu razinu.

Preciznu vještinu ciljanog lociranja pojedinih mišića

Savladati će te specijalne tehnike pomoću kojih možete točno locirati svaki mišić u ljudskom tijelu.

Znanje palpatorne dijagnostike

Naučiti će te kako hipertonusi i disfunkcije pojedinih mišića mogu uzrokovati poremećaje lokomotornog sustava.

Detaljna skripta

Na početku edukacije dobiti će te detaljnu skriptu teoretskog i praktičnog dijela edukacije.

Certifikati na Engleskom jeziku

Certifikati koji možete koristiti kao dokaz stručnosti i poznavanja anatomije i palpatorne dijagnostike u cijelome svijetu.

Stalni kontakt s predavačem

Omogućiti će Vam rješenje problema kod Vašeg pacijenta čak i onda kada se niste susreli s tim problemom.

Sigurno izvođenje terapijskih tehnika

Znanje precizne dijagnostike i anatomije omogućiti će Vam znatno sigurnije izvođenje terapija.

Opuštena atmosfera

Na našim edukacijama održavamo opuštenu atmosferu u kojoj nijedno pitanje nije “glupo” i predavač se posveti svakom polazniku.

Komplementarna rehabilitacija

Za svaki navedeni poremećaj navesti ćemo tehnike koje se mogu uspješno koristiti za rehabilitaciju tog poremećaja.

Tko se može prijaviti?

Spremni ste učiti i napredovati u karijeri? 

Napredak u karijeri u 3 koraka!

1. korak: Prijavite se

Putem e-maila rezervirati ćemo Vam prvo dostupno mjesto te će te biti siguran polaznik naše akademije.

2. korak: Učite s nama

Na Akademiji Palpatorne Anatomije i Dijagnostike naučiti će te kako precizno locirati mišić i prepoznati poremećaje funkcije istoga.

3. korak: Postanite vrhunski stručnjak

Po završetku Modula edukacije znati će te točnu anatomsku lokaciju obrađenih mišića, njihovu funkciju, kako ih locirati te kako prepoznati probleme u istima.

Što kažu polaznici naših edukacija?

Physioverse Academy
5.0
Based on 64 reviews
powered by Google
Anđelka TadićAnđelka Tadić
14:47 27 Sep 23
Toni je vrhunski edukator, strpljiv i vrlo specifičan. Sama edukacija sjajno je koncipirana uz puno primjera iz prakse , a ne samo primjeri iz znanstvenih radova. Preporuka za sve zaljubljenike u dry needling.
Kristijan RanogajecKristijan Ranogajec
11:55 18 Sep 23
Veoma ugodna atmosfera, stručno i profesionalno koncipirana edukacija.Svaka pohvala Toniju i njegovom timu.
iva suceviciva sucevic
19:06 17 Sep 23
Pohvale na vrhunskoj edukaciji. Sve preporuke.
Aldin TiganjAldin Tiganj
15:20 17 Sep 23
Marija HorvatMarija Horvat
14:49 31 Aug 23
Oduševila me individualna edukacija iz cupping terapije. Brz dogovor oko termina, stručno, profesionalno, a ujedno i opušteno i zabavno. Toni je odličan predavač i mentor, stoga moje preporuke svima!
Zagreb MuaythaiZagreb Muaythai
22:26 04 Jul 23
Vrhunski stručnjak, preporuke.
Lorena CokolLorena Cokol
14:06 01 Jul 23
Izvrsna edukacija Dry needlinga. Toni je stručan i predan, pružajući jasna objašnjenja i korisne primjere iz prakse. Sve preporuke!
Paula ČotićPaula Čotić
16:56 29 Jun 23
Tečaj dry needlinga, prije svega jako lijepo iskustvo i nasmijana ekipa, za Tonija samo rijeci hvale, on je fizioterapeut koji na svojoj edukaciji osim studenata, kolega fizioterapeuta, kineziterapeuta ima i doktore neurologije, mislim da to govori dovoljno koliko on znanja ima, a to znanje jako dobro prenosi na ostale. Iako je needling intenzivna metoda, nakon njega je mozemo raditi bez straha.:)
Marija IvicaMarija Ivica
16:05 26 Jun 23
Kvalitetno organiziran tečaj, konkretne i jasne informacije praćene praktičnim vježbama. Preporuka!
Odličan tečaj Dry needlinga: anatomija bez premca, dobra demonstracija, odličan međusobni trening i simulacija realnih uvjeta, svi materijali priloženi, a Toni izvrstan u svakom pogledu! Svakako za preporučiti!!!
Dorian Ivan ŠloparDorian Ivan Šlopar
14:14 25 Jun 23
Bio sam na edukaciji dry needling-a lv1.Toni je super mentor, opušten i komunikativan, jako stručan i sa jako velikim znanjem o tehnici.Sve preporuke za Tonia i edukaciju !!
Katarina PavičićKatarina Pavičić
13:50 25 Jun 23
Odlična edukacija iz Dry needling 1. Sve pohvale za održanu edukaciju. Zaista sam sretna dobivenim znanjem i motivirana za daljnje usavršavanje. 😁
Šime GulanŠime Gulan
21:02 06 Jun 23
Nedavno sam sudjelovao na Cupping edukaciji, organiziranu od strane Physioverse Academy-a. Izuzetno kvalitetna i sveobuhvatna edukacija održana od strane kolege Tonija Marića. Toni je jako kvalitetan i educiran fizioterapeut koji nesebično prenosi svoje znanje i vještine na ostale kolege, ali također zna napraviti jako opuštenu i ugodnu atmosferu u kojoj je zadovoljstvo raditi. S obzirom na doživljeno iskustvo preporučam svim mladim fizioterapeutima, a i kolegama drugih zdravstvenih struka da svoje znanje nadograđuju edukacijama koje nudi Physioverse Academy.
IvonaIvona
12:53 06 Jun 23
Oduševljena sam edukacijom iz cuppinga. Edukacija je trajala jedan dan, što zna biti naporno (previše informacija u kratkom vremenu), ali na ovoj edukaciji nije bilo tako. Edukacija je koncipirana da ima više prakse nego teorije. Toni je teoriju predavao kratko i jasno. Teoriju je povezivao s primjerima iz prakse. Praktični dio je odlično prikazao, tj. Pokazivao je po segmentima i dijagnozama. Ovo mi nije prva edukacija iz fizioterapije, ali ju mogu istaknuti kao najbolju. Toni je odličan predavač. Veselim se idućim edukacijama. Svaka čast Toni
David KekićDavid Kekić
18:04 05 Jun 23
Physioverse preporučam svima koji žele unaprijediti svoje znanje i vještinu.Toni je daleko najbolji predavač kojega sam imao priliku slusati.Uz opuštenu atmosferu, veliki spektar znanja i jako dobro poznavanje struke Toni ima jako jedinstven i karizmatican pristup svakom polazniku i odlican nacin prenosenja znanja. Tako da do kraja edukacije mozete odmah krenuti na posaoKapa do poda i nastavi tako dalje.
Matej MihaljevićMatej Mihaljević
23:38 04 Jun 23
Bio sam kod Tonija na cupping edukaciji! Odličan predavač, odgovara na sva pitanja, posveti se svakome i uvijek pregleda svakoga kako radi.Preporučavam svima!
Luksa TomicLuksa Tomic
21:24 04 Jun 23
Po prvi put u životu sam prisustvovao ovakvoj vrsti edukacije i mogu samo reći pozitivne stvari o Physioverse Academyu.Naravno edukacija ne bi bila tako izvrsna bez kolege Tonija koji je pun iskustva i znanja (pogotovo za tako mladog fizioterapeuta) koje jako rado prenosi na sve svoje kolege, te je i nakon edukacije ostao u kontaktu sa svima i na raspolaganju je za bilo kakva pitanja.Radujem se ponovnom sudjelovanju na ostalim edukacijama koje Physioverse Academy nudi.
Marko KolarMarko Kolar
10:03 07 May 23
Sve preporuke, od Marka kao predavača koji ima strpljenja bez imalo žurbe posvetiti se svakom polazniku. Dok pak Tonia kao nekog tko aktivno sudjeluje u edukaciji i uz brdo primjera daje pregršt savjeta za bilo koju situaciju koju ste stavili pred istog.
Doris P (PDoris)Doris P (PDoris)
14:29 11 Dec 22
Tople preporuke za Pshysioverse AcademyToni je vrhunski stručnjak a prije svega sa svojim vrhunskim znanjem anatomije i problematike prenosi na polaznike odlično znanje potkovano višegodišnjim iskustvom 🙂 ..Za svoju prvu edukaciju sam pogodila iz prve al definitivno neće bit i zadnja ! 😇
Jan ŠumandlJan Šumandl
18:30 26 Nov 22
Ovo mi je zasad prva edukacija kod Tonija i mogu reći da sam oduševljen.Jako dobar pristup temi općenito, puno praktičnoga rada i posvećenost polaznicima edukacije. Toni je vrhunski stručnjak koji nam je sve jako dobro objasnio i jako sam zadovoljan što sam uspio naučiti novu tehniku koju mogu početi primjenjivati odmah.Hvala organizatoru na svemu i nadam se da će još biti kvalitetnih edukacija!
Nicol KatalinicNicol Katalinic
09:56 07 Nov 22
Edukacija je bila odlična. Toni je super edukator, prenosi svoje znanje i iskustvo na profesionalan, a shvatljiv način.Preporuka svim fizioterapeutima.
Ivan ŠafarIvan Šafar
15:12 01 Nov 22
Edukacija jako dobra, Toni kao mentor super opušten lik, lako ga shvatiš sve šta objašnjava i jako praktično pokazuje i prenosi znanje. Atmosfera je također bila super opuštena, preporučujem kolegama tko je zainteresiran ovdje će mu biti odlično.
Iva MarkacIva Markac
17:55 31 Oct 22
Svakako preporučam tečaj Dry Needling-a.Toni je odradio edukaciju bez puno teorijskog filozofiranja i na jednostavan i učinkovit način prenio svoje znanje i iskustvo na nas polaznike.
Petra Hajnić GnjidićPetra Hajnić Gnjidić
17:02 31 Oct 22
Toni je vrlo stručan edukator i sve objasni na vrlo shvatljiv način. Svaka preporuka za one koji razmišljaju o nekoj od edukcija!
Lucija GnjidicLucija Gnjidic
18:13 30 Oct 22
Jako se veselim akademiji i novim edukacijama koje će se održavati. Sigurna sam da nas čeka nešto novo i drugačije od svih kao i uvijek! Predavači prvoklasni, pristup i način objašnjavanja savršen, jer vrlo zahtjevnu temu ispredaju na jako jednostavan i razumljiv način!
js_loader

Zašto se educirati baš s nama?

Physioverse Academy

 • Jedinstvene edukacije
 • Detaljna dijagnostika
 • Stalni kontakt s predavačem
 • Detaljna skripta
 • Jednostavna objašnjenja
 • Povezivanje raznih tehnika

Ostale organizacije

 • Edukacije kakve imate svugdje
 • Nepostojeća dijagnostika
 • Nedostupnost predavača
 • Mala ili nepostojeća skripta
 • Komplicirano predavanje
 • Nepovezivanje tehnika

Zašto pohađati Palpatornu Anatomiju i Dijagnostiku?

Naučite precizno prepoznati problem

Naučiti će te kako brzo i precizno pronaći bitne anatomske strukture te povezati ih sa potencijalnim problemom lokomotornog sustava.

Najdetaljnije skripte za rad i referencu

Na početku svakog modula dobiti će te vrlo detaljnu i opširnu skriptu sa svim sadržajem edukacije koja Vam služi kao podsjetnik.

Postanite Palpation Anatomy Specialist

Nakon završena sva 4 modula Palpatorne Anatomije i Dijagnostike dobiti će te certifikat Palpation Anatomy Specialist-a.

besplatan vodič 

Kako postati vrhunski rehabilitacijski stručnjak?

(+ besplatan pristup online tečaju iz Anatomije koji predaje profesorica s Harvarda)

Naučite kojim točno redoslijedom trebate poduzimati korake kako bi što prije postali rehabilitacijski stručnjak kakav ste oduvijek željeli biti!

Gdje šaljemo Vaš BESPLATAN vodič?

Kako postati vrhunski rehabilitacijski stručnjak?

+ besplatan pristup online tečaju iz Anatomije koji predaje profesorica s Harvarda

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.

Rezervirajte vaš termin

*Svaki naš pregled i tretman je potrebno uplatiti unaprijed na račun od firme ili gotovinom na prethodnom tretmanu