napreduj uz PHYSIOVERSE ACADEMY

CIJENE EDUKACIJA

Cupping tečaj

2250 kn/298,64 eur
  •  

Cupping - Individualni tečaj

3500 kn/464,53 eur
  •  

Dry needling Level 1

3500 kn/464,53 eur
  •  

Dry needling Level 2

3500 kn/464,53 eur
  •  

Dry needling - Individualna edukacija

5000 kn/663,61 eur
  •  

Što kažu polaznici naših edukacija?

Nicol KatalinicNicol Katalinic
09:56 07 Nov 22
Edukacija je bila odlična. Toni je super edukator, prenosi svoje znanje i iskustvo na profesionalan, a shvatljiv način.Preporuka svim fizioterapeutima.
Ivan ŠafarIvan Šafar
15:12 01 Nov 22
Edukacija jako dobra, Toni kao mentor super opušten lik, lako ga shvatiš sve šta objašnjava i jako praktično pokazuje i prenosi znanje. Atmosfera je također bila super opuštena, preporučujem kolegama tko je zainteresiran ovdje će mu biti odlično.
Iva MarkacIva Markac
17:55 31 Oct 22
Svakako preporučam tečaj Dry Needling-a.Toni je odradio edukaciju bez puno teorijskog filozofiranja i na jednostavan i učinkovit način prenio svoje znanje i iskustvo na nas polaznike.
Petra Hajnić GnjidićPetra Hajnić Gnjidić
17:02 31 Oct 22
Toni je vrlo stručan edukator i sve objasni na vrlo shvatljiv način. Svaka preporuka za one koji razmišljaju o nekoj od edukcija!
Lucija GnjidicLucija Gnjidic
18:13 30 Oct 22
Jako se veselim akademiji i novim edukacijama koje će se održavati. Sigurna sam da nas čeka nešto novo i drugačije od svih kao i uvijek! Predavači prvoklasni, pristup i način objašnjavanja savršen, jer vrlo zahtjevnu temu ispredaju na jako jednostavan i razumljiv način!
js_loader

NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA (FAQ)

Na edukacije i tečajeve se možete prijaviti putem kontakt obrasca na dnu ove stranice ili na e-mail physioverseacademy@adsacrum.hr

Ovisno o kompleksnosti same edukacije postoje određeni uvjeti i potrebno predznanje odnosno završeno zvanje za prijavu. Kod dry needling-a je  potrebno imati završen fakultet medicinske struke zbog iznimne kompleksnosti tehnike, dok kod cupping-a je potrebno samo imati osnovno predznanje anatomije. 

Kotizaciju ju potrebno uplatiti kako bi potvrdili svoje mjesto na edukaciji te kako bi pokrili tekuće troškove koji su nužni za organizaciju same edukacije. 

Iznos kotizacije je 50% cjelokupnog iznosa tečaja. Način plaćanja je uplatom na račun Physioverse Academy-a ili gotovinom u našoj ordinaciji. 

Kotizacija nije povratna zbog navedenih tekućih troškova organizacije ali ako odgodite dolazak na edukaciju minimalno tjedan dana prije edukacije zbog opravdanog razloga, uplaćeni iznos Vam ostaje za neki od sljedećih datuma edukacije. 

Nakon svih naših edukacija dobiti će te certifikat na engleskom jeziku o uspješno završenoj edukaciji iz pohađane tehnike koji je prepoznatljiv u cijelom svijetu.

Sve materijale za edukaciju Vam mi osiguravamo. Ne morate se posebno pripremati osim što trebate obući laganiju odjeću zbog lakšeg praktičnog rada na samoj edukaciji. 

Ako ste zainteresirani za organizaciju naših edukacija u Vašem gradu ili država slobodno nas kontaktiraje putem kontakt forme ili e-maila.

ZA SVA PITANJA O NAŠIM EDUKACIJAMA I SAME PRIJAVE ZA EDUKACIJE SLOBODNO ISPUNITe KONTAKT OBRAzac.

Vaša se pretplata nije potvrđena. Molim vas pokušajte ponovno.
Vaša prijava je uspješna!

E-mail lista (Fizioterapeuti)

Prijavite se na našu e-mail listu i budite u toku sa najnovijim informacijama, savjetima i edukacijama iz fizikalne terapije,rehabilitacije i medicine.