PHYSIOVERSE ACADEMY

edukacije za fizioterapeute
i druge medicinske stručnjake

Tko smo mi?

Physioverse academy je organizacija koja se bavi stručnim usavršavanjem i organizacijom visokokvalitetnih edukacija i tečaja iz područja fizikalne terapije, manualne terapije, medicine, kineziologije i biomehanike.  

Neki od stručnjaka koje podučavamo u sklopu naše organizacije su:

 • Fizioterapeuti
 • Studenti fizioterapije
 • Liječnici medicine
 • Kineziolozi
 • Manualni terapeuti
 • Sportski treneri
 • Fitness treneri
 • Sportaši
 • Maseri 
Physioverse Academy
Dry needling Level 1 - polaznici

Koja je naša misija?

 • Smatramo kako je svijet fizikalne terapije i medicine na znatno nižoj razini nego što bi dugoročno mogao biti te kako se našim pacijentima i klijentima nažalost trenutno pruža ispod prosječna kvaliteta terapije što zbog lošeg sistema obrazovanja, što zbog lošeg sistema rada u pojedinim ustanovama.  

 

 • Cilj naše organizacije je stvoriti novu generaciju medicinskih stručnjaka koji će svojim pacijentima i klijentima pružati visokokvalitetne terapije i rehabilitacije na znatno višoj razini nego što su se iste do sada pružale u svijetu fizikalne terapije i medicine. 

 

 • Planiramo to postići na način da organiziramo najkvalitetnije edukacije i tečajeve, odnosno da redovno dovodimo najveće svjetske stručnjake kako bi Vam isti prenijeli svoje dugogodišnje praktično znanje i iskustvo.

 

 • Na Vama (našim kolegicama i kolegama) je da uzmete edukaciju i stručno usavršavanje u svoje ruke i već danas odlučite postati bolji i kvalitetniji terapeut i medicinski stručnjak kako bi naši pacijenti imali zdraviji i bezbolniji mišićno-koštani sustav te znatno veću kvalitetu života.

Što kažu polaznici naših edukacija?

Nicol KatalinicNicol Katalinic
09:56 07 Nov 22
Edukacija je bila odlična. Toni je super edukator, prenosi svoje znanje i iskustvo na profesionalan, a shvatljiv način.Preporuka svim fizioterapeutima.
Ivan ŠafarIvan Šafar
15:12 01 Nov 22
Edukacija jako dobra, Toni kao mentor super opušten lik, lako ga shvatiš sve šta objašnjava i jako praktično pokazuje i prenosi znanje. Atmosfera je također bila super opuštena, preporučujem kolegama tko je zainteresiran ovdje će mu biti odlično.
Iva MarkacIva Markac
17:55 31 Oct 22
Svakako preporučam tečaj Dry Needling-a.Toni je odradio edukaciju bez puno teorijskog filozofiranja i na jednostavan i učinkovit način prenio svoje znanje i iskustvo na nas polaznike.
Petra Hajnić GnjidićPetra Hajnić Gnjidić
17:02 31 Oct 22
Toni je vrlo stručan edukator i sve objasni na vrlo shvatljiv način. Svaka preporuka za one koji razmišljaju o nekoj od edukcija!
Lucija GnjidicLucija Gnjidic
18:13 30 Oct 22
Jako se veselim akademiji i novim edukacijama koje će se održavati. Sigurna sam da nas čeka nešto novo i drugačije od svih kao i uvijek! Predavači prvoklasni, pristup i način objašnjavanja savršen, jer vrlo zahtjevnu temu ispredaju na jako jednostavan i razumljiv način!
js_loader

Gdje održavamo edukacije i tečaje?

Trenutno sve naše edukacije i tečaje održavamo na području grada Zagreba. 

S obzirom na brojne ponude i veliku zainteresiranost, vjerujemo da ćemo uskoro početi održavati odnosno organizirati edukacije i u ostatku Hrvatske, pa i van Hrvatske. 

 

Ako ste zainteresirani za organizaciju neke od naših edukacija i tečaja u vašem gradu ili državi slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme na dnu ove stranice ili na e-mail physioverseacademy@adsacrum.hr

EDUKACIJE

Dry needling Level 1

Dry Needling Level 1

Dry needling cervikalne, torakalne, lumbalne i glutealne muskualture.
Smrznuto rame dry needling

Dry needling Level 2

Dry needling gornjih i donjih ekstremiteta.
Fizoterapeut Toni

Dry needling MASTER

Završni master tečaj dry needling tehnike.
Dry needling individualna edukacija

Dry needling 1 na 1

Dry needling individualna edukacija u kojoj radite 1 na 1 sa predavačem.

Grupni Cupping Tečaj

Tečaj cupping terapije kompletnog mišićno-koštanog sustava.
Cupping tečaj

Cupping Tečaj 1 na 1

Individualni tečaj cupping terapije u kojem radite 1 na 1 sa predavačem

Uskoro Vam donosimo nove visokokvalitetne edukacije koje će predavati isključivo najbolji stručnjaci iz svojih domena!

ZA SVA PITANJA O NAŠIM EDUKACIJAMA I SAME PRIJAVE ZA EDUKACIJE SLOBODNO ISPUNITe KONTAKT OBRAzac.

Vaša se pretplata nije potvrđena. Molim vas pokušajte ponovno.
Vaša prijava je uspješna!

E-mail lista (Fizioterapeuti)

Prijavite se na našu e-mail listu i budite u toku sa najnovijim informacijama, savjetima i edukacijama iz fizikalne terapije,rehabilitacije i medicine.