RECENZIJE

Na temelju 204 recenzija.
Matej Mestrovic
Matej Mestrovic
16/09/2022
Potvrđen
Problemi s lumbalnim dijelom leda, rijeseni kroz par tretmana. Svaka preporuka.
Marijo Antunović
Marijo Antunović
13/09/2022
Potvrđen
Kod Tonija sam bio na 4 tretmana,mogu samo reći da bolova više nemam
Gojko Mavrinac
Gojko Mavrinac
25/08/2022
Potvrđen
Instagram je odradio odlicnu preporuku, u dva tretmana tegobe kao sto su u ukocenost u ramenima i smanjena pokretljivost vrata su gotovo skroz nestale. Uz to, ne i manje vazno, Toni je profesionalac, iznimno zanimljiv sugovornik i osoba s nevjerojatnom energijom!
Petar Levak
Petar Levak
25/08/2022
Potvrđen
Nakon raznih terapija, napokon sam na preporuku kolege, dosao do Ad Sacruma. Vec nakon prve terapije znacajno poboljsanje stanja za koje je prognoza lijecnika i drugih terapeuta bila dosta losa. Iz dana u dan sam sve bolje i uskoro se vracam starom zivotu i sportu uz malo vise opreza. I nije ni najmanji problem vozit se iz drugog grada na terapiju. A i Toni je zanimljiv lik, tako da su terapije opustene 😉
Petar Čivić
Petar Čivić
23/08/2022
Potvrđen
Bolovi u području vratne i lumbalne kralježnice,bolovi i upala u ramenu. Sredili smo terapijom dry needling-a. Profesionalno i uspiješno odrađena terapija. Sve pohvale 😀
Mislav Lulić
Mislav Lulić
08/08/2022
Potvrđen
Sve pohvale za majstora svog zanata!
Bojan Bobic
Bojan Bobic
05/08/2022
Potvrđen
Imao sam bolove u donjem dijelu leđa i jako smanjenu pokretljivost. Nakon tri tretmana bolovi su nestali i mogu se sasvim normalno saginjati i kretati. Za svaku preporuku, hvala g. Toni.
Vaša se pretplata nije potvrđena. Molim vas pokušajte ponovno.
Vaša prijava je uspješna!

E-mail lista

Prijavite se na našu e-mail listu i budite u toku sa najnovijim informacijama i savjetima iz fizikalne terapije i medicine.

Slobodno priložite nalaz specijalista.